2010. január 13., szerda

Januári foltvarrás

Kedves Foltvarrósok!

Többen is kértétek, hogy ne január 30-án, hanem egy héttel korábban, január 23-án legyen a következő foltvarrós napunk, úgyhogy készülődjetek, hisz úgy repül az idő!
Ahogy már decemberben megbeszéltük, most a borotvahabos textilfestést fogjuk Mártával Nektek megmutatni.
Azt kértem, ha még emlékeztek, hogy hozzatok magatokkal egy borotvahabot (lehetőleg ne a legolcsóbb legyen, mert az összeeshet idő előtt).
A festékeket megrendeltem Margitkától (már meg is jöttek, összesen 3.600,- Ft-ba kerültek), 6 szín: fehér, sárga, piros, barna, fekete, kék - ezekből fogjuk kikeverni a színeket kis műanyagpoharakba, hurkapálcával.
Addig is keresgéljetek minél több anyagot (lehetőleg fehéreket), csipkét is lehet, hogy gazdaságosan el tudjuk használni a festékeket!
{Rendeltem selyemmolinót is (ez az az anyag, amiről Márta már többször beszélt, hogy együtt hozatnunk kellene nagyobb mennyiségben, csak nem jeleztétek az igényeket), úgyhogy, ha valakinek kell, majd elosztozunk rajta. Utánpótlás is megoldott, ha lesz rá igény! Nagyon kedvező áron (200,- Ft/m) tudtam megszerezni.}
Azt szeretném még kérni Tőletek, hogy aki tud, hozzon újságpapírt a vasaláshoz (mert azt nem tudok hozni), a többi hozzávalóról én gondoskodom.
Arra gondoltam, hogy most megfestenénk az anyagokat, és február 13-án szombaton pedig megmutatnánk a könyvborító elkészítését is. Ezt majd megbeszéljük!
Szóval találkozunk 23-án szombaton 9.00 órakor, addig is jó öltögetést az Új Esztendőben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése